Velkommen til Foto.no - Ditt sted for leie av foto- og videoutstyr

Foto.no tilbyr en omfattende utleietjeneste for både foto- og videoproduksjoner. Vårt utvalg inkluderer alt du trenger for å skape profesjonelle bilder og videoer, fra blitser og LED-lamper til systemkameraer og videokameraer, stativer, diffusorer, paraplyer, reflektorer, bakgrunnsoppheng, batteriaggregater og et bredt spekter av objektiver.

Enkel Bookingprosess:

Bookingprosessen er enkel og sømløs. Du kan sjekke tilgjengelige dager og alternative hentetidspunkter på produktsidene våre. For å sikre en problemfri opplevelse ber vi om at utstyret reserveres minst 24 timer før planlagt henting. Før utstyret utleveres, gjennomgår vi utstyret grundig for å forsikre oss om at det er i optimal stand. Vårt mål er å levere utstyr som er renset, ladet og oppdatert med den nyeste firmwaren, slik at du kan starte ditt prosjekt uten forsinkelser.

Henting, Levering og Leiepriser:

  • Du kan hente utstyret på avtalt tidspunkt mellom kl. 10-17 på hverdager og mellom kl. 12-16 på lørdager, avhengig av tilgjengelighet.
  • Leveringstidspunkt avtales på forhånd og kan planlegges mellom kl. 08-17 på hverdager og kl. 10-16 på lørdager.
  • Leieprisene beregnes fra dagen utstyret hentes til den dagen det leveres tilbake.
  • Du finner detaljerte leiepriser for hvert produkt på produktsidene i utleieportalen vår.
  • Hentestedet er i vår hovedavdeling i Oslo.
  • Om du ønsker å få utstyret levert til deg, så kan du sende en forespørsel til utleie@foto.no for å avtale nærmere. 

Helgeleie:

For å gjøre leieprosessen så smidig som mulig, bruker vi en enkel helgeleiemodell:

  • Leie fra fredag til lørdag regnes som 1 dag.
  • Leie fra lørdag til mandag regnes som 1 dag.
  • Leie fra fredag til mandag regnes som 2 dager.

Vennligst merk at vi holder stengt på søndager.

Forsikring for Trygghet:

For å sikre din trygghet er alle utleieprodukter forsikret av Foto.no i leieperioden. Dette inkluderer en forsikringspremie på 5% av brutto dagsleie. Dette gir deg ro i sinnet mens du bruker vårt utstyr.

Studenter:

Med gyldig studentbevis får fotostudenter 25% rabatt på våre utleieprodukter. Husk at for å sikre at utstyret er i topp stand, ber vi om at leieavtalen avtales minst 24 timer i forveien. Dette gir oss tid til å inspisere, lade, rense og pakke utstyret på en profesjonell måte.

OBS: Alle våre utleier foregår midlertidig fra vår hovedavdeling i Oslo.

Vi ser frem til å støtte ditt kreative arbeid med vårt høykvalitets utstyr. Velkommen til Foto.no, din partner for foto- og videoutstyr!